Κλειώ Κηπουρού

Ψυχίατρος

Γεννήθηκε στην Τασκένδη και μεγάλωσε στη Λάρισα όπου ήρθε με την οικογένειά της σε ηλικία 2 ετών. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Νίκαιας Λάρισας. Σπούδασε  στο Ρωσικό Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας από όπου αποφοίτησε το 2002.

Υπηρέτησε το Αγροτικό στο Π.Ι Αμπελακίων του Κ.ΥΓ. Γόννων Λάρισας.

Ειδικεύτηκε στην παθολογία στην 55η κρατική κλινική της Μόσχας ,συνέχισε την ειδίκευσή στη Νευρολογία στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ. Και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην ψυχιατρική στο ΓΝ.Α Ν. Ιωνίας  Κωνσταντοπούλειο -Αγία Όλγα. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσή της εργάστηκε στα τμήματα επειγόντων στα εξωτερικά ιατρεία καθώς και στο τμήμα διασυνδετικής επίσης εργάστηκε για ένα έτος στο νοσοκομείο ημέρας και στη θεραπευτική ομάδα. Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της ψυχιατρικής στις 25/5/2016.

Εργάστηκε στο Ψ.Ν./Α Δαφνί στο τμήμα ψυχογηριατρικής και στα εξωτερικά ιατρεία της ψυχογηριατρικής.

Παράλληλα με την ειδίκευσή της παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στην κλινική Ψυχοπαθολογία και την γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στην Α πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου νοσοκομείου και το ΕΠΙΨΥ, και στις εξαρτήσεις του προγράμματος Αθηνά

Παρακολούθησε και συμμετείχε σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες με εργασίες και e-posters.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Α) διαγνωστική εξέταση όπου λαμβάνεται πλήρες κοινωνικό, ιατρικό και ψυχιατρικό ιστορικό.
Β) αφού τεθεί η διάγνωση ακολουθεί θεραπευτικός σχεδιασμός. Κάθε θεραπευτικό πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο στις ανάγκες κάθε ατόμου.
Γ) υπάρχει δυνατότητα για κατ’ οίκον επισκέψεις.
Δ) γίνεται ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ε) χορηγούνται πιστοποιητικά και γνωματεύσεις